Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-belgie.nl


  Helderzienden uit Belgie geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Amber
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hallo met Sonia. sorry belkrediet was op maar was super gezellig gesprek. zeer aan te raden medium. doet altijd goed met je te praten, ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van Sonia met helderziende Amber   Ervaring van Sonia met helderziende Amber   Ervaring van Sonia geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve Amber
ik wilde je toch een getuigenis schrijven en het bedanken van het mooie gesprek dat we hadden en de inzichten die je me gegeven hebt, en ik beloof je er aan zullen werken.
Ook alles wat je een jaar geleden al had gezegd is uitgekomen mijn dank hiervoor dat wilde ik je ook nog meegeven, bedankt lieve Amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Kippenvel krijg ik van je, zo eerlijk en oprecht, mijn dank lieve Amber.




Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve schat, je bent moeilijk te bereiken maar als ik je heb in een
woord geweldig want je kent er wat van.
Ik ben blij dat ik je leren kennen, en hoop je nog lang te kennen hier doen we het voor lieve schat.




Ervaring van patr met helderziende Amber   Ervaring van patr met helderziende Amber   Ervaring van patr geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve meid, dank je voor je reading. Ook wel een beetje confronterend maar wel echt en realistisch, niet dromerig. Daar kan ik heel veel mee en ja je hebt gelijk ik moet knopen doorhakken voor mijn eigen, alleen kan ik er zo komen en niet anders. Bedankt lieve Amber voor je raad ik kom zeker terug bij je.




Ervaring van valerie met helderziende Amber   Ervaring van valerie met helderziende Amber   Ervaring van valerie geplaatst op 6 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik heb je al eens gebeld en een direct antwoord gekregen, klopte helemaal, en nu deze keer weer dank je voor dit en direct antwoord to the point.




Ervaring van X met helderziende Amber   Ervaring van X met helderziende Amber   Ervaring van X geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, deze morgend vroeg ik je of ik goed nieuws ging krijgen ivm het appartement. En inderdaad je had gelijk. Ik heb het gekregen. Langs deze weg wou ik je het goede nieuws delen. Ik ga je zeker nog eens opbellen als ik advies nodig heb. Je zit al tussen mijn favoriete. Tot de volgende keer lieve Amber bedankt voor deze positiviteit.




Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber
Deze morgend vroeg ik je of ik goed nieuws ging krijgen ivm het appartement. En inderdaad je had gelijk. Ik heb het gekregen. Langs deze weg wou ik je het goede nieuws delen. Ik ga je zeker nog eens opbellen als ik advies nodig heb. Je zit al tussen mijn favoriete. Tot de volgende keer lieve Amber bedankt voor deze positiviteit.




Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila met helderziende Amber   Ervaring van Laila geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Bedankt amber voor je oplossingen waar ik iets mee kan daar ben ik je heel dankbaar voor en dit wil ik nog even benadrukken.

mijn dank.




Ervaring van ludo met helderziende Amber   Ervaring van ludo met helderziende Amber   Ervaring van ludo geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weeral bedankt je zat er direct op en mijn vermoeden heb je bevestigd. Amber tof medium, die luistert en zich niet opdringt en raad geeft en handvaten waar je iets mee kan.

Bedankt lieve Amber.




Ervaring van inge met helderziende Amber   Ervaring van inge met helderziende Amber   Ervaring van inge geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hier even mijn review. Ik heb je gesproken over laatst en heb je beloofd wanneer het uitkomt laat ik je iets weten. Het is uitgekomen, mijn dank is heel groot ook al maakte ik het je moeilijk met mijn ongeduldig wachten.




Ervaring van p met helderziende Amber   Ervaring van p met helderziende Amber   Ervaring van p geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Wat ik zo bijzonder aan je vindt en wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar mij wil luisteren. Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek. Via deze weg wil je super bedanken en voor wie jij bent en wat je allemaal voor mij doet. Je bent een kanjer.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dankjewel Amber voor je anwoord op mijn vraag. Heel duidelijk en liefdevol mens ben je. Bedankt tot volgende keer zeker weer.




Ervaring van sabah met helderziende Amber   Ervaring van sabah met helderziende Amber   Ervaring van sabah geplaatst op 29 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi lieve Amber, ik bel jou regelmatig en hebben ook al een paar jaar regelmatig contact met elkaar. Het is zo vertrouwd geworden. Jij ziet zoveel en je weet het zo goed te brengen. Je bent duidelijk en eerlijk. Je zegt het zoals het is, en dat waardeer ik enorm. Ik bewonder jou warme hart, zo lief en oprecht ben jij. Ik voel mij zeker geen klant bij jou, want zo behandel jij mij niet. Altijd respectvol en begripvol ben jij, en soms streng. Maar dat is helemaal niet erg, dat heb ik ook soms nodig. Ik hoop dat we heel lang nog met elkaar mogen bellen, want daar kijk ik altijd erg naar uit. Dankjewel lieve Amber.

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen met helderziende Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve Amber ik spreek je al zolang en ben zo tevreden. Overal sleep je me erdoor, overal zeg je ik ben bij je om moeilijke beslissingen te nemen. En echt ik voel je steun is alles wat ik moeilijk vindt. Jij verdient dit en ik hoop dat anderen zo ook tevreden zijn en blij zijn met jou zoals ik.




Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul geplaatst op 26 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, dank je wel. Wat ben jij een zuiver medium waarmee jij je echt van andere mediums onderscheid. Bijzondere heldere boodschappen kwamen er door zodat ik nu weet welke lijn ik moet gaan volgen. Nogmaals dank en ik kom graag nog een keer bij jouw terug.
Veel liefs, geluk en succes in alles wat jij zult ondernemen Cynthia.




Ervaring van Cynthia met helderziende Amber   Ervaring van Cynthia met helderziende Amber   Ervaring van Cynthia geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber, een lieve rustige dame die het goed uitlegt en nog eens uitlegt en altijd zegt, ik wil dat je mee kijkt dat je het begrijpt wat ik je vertel. Als enigste hier heb je me dit laten inzien tot mijn grootste verbazing en ja ik zag het je hield me mijn spiegel voor. Dank je hiervoor amber.




Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis met helderziende Amber   Ervaring van lis geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je nog even via deze weg bedanken voor je uitleg inzake mijn relatie en wat ik moet doen en wat me te wachten staat. Ik heb volledig je uitleg begrepen en ga ook hier mee aan de slag. Je hebt gelijk wat je zegt alleen ik had het zo niet gezien en nu laat je me het wel inzien mijn dank hiervoor. Lieve amber ik bel je terug want je bent een top consulente.




Ervaring van da met helderziende Amber   Ervaring van da met helderziende Amber   Ervaring van da geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik wil je nog even bedanken voor je goede uitleg , inzake mijn vriendin en die ander die ik ging tegenkomen .
Die heel mijn leven op de kop ging zetten wel je hebt gelijk gehad en ik die dacht dat dat niet zo was en je niet geloofde .
Sorry hiervoor maar je had gelijk.




Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul met helderziende Amber   Ervaring van paul geplaatst op 21 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi Amber, gisteren even met je gebeld om inzichten van mijn zaak en ja je hebt mij geholpen de juiste keuze te maken. Moest er nog even over nadenken maar ben zo blij met je, je hebt volle 100% gelijk. Ik doe het.




Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n geplaatst op 23 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Een fantastisch medium, waar ik graag naar toe terugbel. Heel integer, wil ook echt helpen. Haar voorspellingen zijn ronduit goed en accuraat.




Ervaring van Xxxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxxx geplaatst op 17 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik zet nu een getuigenis voor je neer al zo lang dat ik je spreek en het komt er maar niet van , ik schaam me want je bent zo een doordrijver dat ik er altijd beter van kom dan anders en altijd zeg je me doe het en ja amber ik heb het gedaan en ik voel me zo gelukkig .
dank dank dank
na.




Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n met helderziende Amber   Ervaring van n geplaatst op 15 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber heeft is zeer intuitief. Kon voor mij goed aanduiden in welke richting mijn job zou gaan.
Ze is een echte aanrader om eens naar te bellen. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Anja met helderziende Amber   Ervaring van Anja met helderziende Amber   Ervaring van Anja geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, zoals beloofd zet ik een getuigenis voor je neer want je hebt mij super geholpen. Met je reading en pendel die je altijd er bij neemt mijn dank en tot later.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Ik heb Amber 1 x telefonisch gesproken en 1 x via mail (fotoreading). Wat ze zei en wat ze schreef klopt. Ik vind haar een oprechte en verstandige vrouw die gevoelens en de situatie 100% juist aanvoelt.




Ervaring van Isabel met helderziende Amber   Ervaring van Isabel met helderziende Amber   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Even een dikke bedankt voor je steun en het blijven geloven in mij, ook was ik het even kwijt
een dikke bedankt.




Ervaring van xxx met helderziende Amber   Ervaring van xxx met helderziende Amber   Ervaring van xxx geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Amber
ik spreek je al jaren altijd wel over hetzelfde maar door jou toe doen kan ik altijd weer verder .
en daarvoor wil ik jou toch even bedanken amber want je bent voor mij goud waard.




Ervaring van leon met helderziende Amber   Ervaring van leon met helderziende Amber   Ervaring van leon geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber
Mijn dank weer voor je Reading en je geduld die je hebt met mij, alles is uitgekomen zoals je mij verteld hebt ook al maak ik je het soms moeilijk toch blijf je kalm en ga je niet van je niet af van je standpunt en eerlijk Amber je hebt 100% gelijk houden zo.
Tot de volgende.




Ervaring van Xxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxx met helderziende Amber   Ervaring van Xxx geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Echt een schat van een mens hart van goud zo lief zo zuiver. Heeft een luisterend oor geef advies rustgevend. Ben echt blij wanneer ik Amber aan de tel krijgt is de moeite waard lieve mensen. Dankjewel wel lieverd en tot snel.

Gr.Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Dankjewel lieve Amber ben blij dat ik uw vandaag heb gesproken, duwtje geven en kom op aan jouw zelf denken.
Waar een wil is een weg en het komt allemaal goed.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Lieve Amber, ik bel je al ruim een jaar sinds mijn wereld gevoelsmatig instortte. Je had het altijd bij het juiste eind. Dat er een einde aan dingen zou komen dat het niet makkelijk zou gaan. Je bent eerlijk en zegt ook als de uitkomst niet is wat ik wil horen.
Ik belde je na maanden over een van m'n kindjes en terwijl wij spraken legde je ook nog even de kaarten op ons samen. Je weet nog wie ik ben en wat wij besproken hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Dank je lieve Amber, voor de lieve vrouw die je bent.




Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S met helderziende Amber   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Beste Amber.

Wij hebben elkaar vaak gesproken.
Uw voorspellingen komen heel vaak overeen met de realiteit.
Soms bespreekt u zaken die ik u niet verteld hebt maar u brengt deze naar voren waarbij ik het gevoel heb de juiste medium te spreken.


Paul.




Ervaring van Paul met helderziende Amber   Ervaring van Paul met helderziende Amber   Ervaring van Paul geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Hoi Amber,

Dankjewel voor alles. Hou je op de hoogte was een fijne gesprek.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela met helderziende Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Weeral bedankt voor je inzichten en je pendel , ik bel je vaak en het komt altijd uit , daarom mijn diepste dank , voor je mooie uitleg en voorspelling .
Je bent sinds jaren een meerwaarde voor deze lijn , altijd eerlijk en soms ook confronterend maar dat mag .

N.




Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N met helderziende Amber   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-belgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden