Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-belgie.nl


  Helderzienden uit Belgie geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lilith
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lilith jij sprak over een uitgave dat veel groter ging
Zijn dan verwacht nu deze is uitgekomen maar,
dan wel bij mijn tweelingzus mss voelde je haar energie bij mij gebeurd wel vaker enorm sterk van jou jij hebt een uitzonderlijke gave top top top

Anouck .




Ervaring van Anouck met helderziende Lilith   Ervaring van Anouck met helderziende Lilith   Ervaring van Anouck geplaatst op 7 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Ik sprak deze maand november voor de eerste keer met deze dame, zeer lief om mee te praten ze vertelde me dat ze me volgend jaar zag bouwen, en dat ik deze maand een dure rekening moest betalen, dat klopte al van die rekening , nu ben ik benieuwd of het gaat in orde komen met mijn huisje te bouwen volgend jaar, ik hoop er zeker op dat mijn wens mag uitkomen waar ik al jaren van droom.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Lilith   Ervaring van Inge met helderziende Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Hartelijk dank om op een korte tijdspanne met heel uw hart een antwoord/inzicht te geven. Fijn.




Ervaring van Marijke met helderziende Lilith   Ervaring van Marijke met helderziende Lilith   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Liefste lilith, al verschillende maanden ben jij men vaste consulente. Je voorspellingen kloppen helemaal je neemt de koe bij de horens en je hebt me eindelijk terug het licht in de duisternis gegeven. Ik heb m,n leven terug opgebouwd mede door jou inzichten en krachten. Mijn diepste dank voor het gene wat jij voor mij betekent.




Ervaring van Robert met helderziende Lilith   Ervaring van Robert met helderziende Lilith   Ervaring van Robert geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met helderziende Lilith   Ervaring van Mimi met helderziende Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Merci voor de altijd wijze inzichten en gouden raad.




Ervaring van Vicky met helderziende Lilith   Ervaring van Vicky met helderziende Lilith   Ervaring van Vicky geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Wouw, ik werd letterlijk van mijn stoel geblazen door Lilith. Hoe zij alles zo snel aanvoelde en omschreef niet normaal. Dank je wel Lilith voor de goede tips , je bent een toppertje.




Ervaring van Mechelaar met helderziende Lilith   Ervaring van Mechelaar met helderziende Lilith   Ervaring van Mechelaar geplaatst op 7 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende lilith
  Ervaring met helderziende lilith
  De toekomst is nog ingepakt.
Een nieuw jaar is aangebroken.
Gezondheid, liefde en geluk.
In kleur verpakte dromen..
Aan alle collega's en klanten een liefdevol 2020 toegewenst.




Ervaring van lilith met helderziende lilith   Ervaring van lilith met helderziende lilith   Ervaring van lilith geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lilith heeft me wederom een aantal dingen verteld en daarbij goede raad gegeven over hoe ik de situatie het beste kan benaderen. Ze geeft me inzicht en kan bijzonder goed noden aanvoelen. Een aangename babbel die goed doet, alsof je met een goede vriendin belt.




Ervaring van Sarah met helderziende Lilith   Ervaring van Sarah met helderziende Lilith   Ervaring van Sarah geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Hoi, belde je net. Betreft mijn relatie, je zij precies zoals het was, en wat er gaat gebeuren, zonder erom heen te draaien. Krachtig en direct, heel blij mee thankx. Bo.




Ervaring van Bo met helderziende Lilith   Ervaring van Bo met helderziende Lilith   Ervaring van Bo geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Voor mij ben je nummer 1. Het is zo fijn dat ik getroffen heb met een medium als jij. Nogmaals mijn dank voor jouw inzichten, begeleiding en luisterend oor.




Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Hi lieve Lilith.

Je hebt mij verteld dat de kans heel groot zou zijn dat ik aangenomen word. Je hebt gelijk. Ik heb de functie gekregen. Enorm blij en opgelucht. Wilde dit graag met je delen. Dikke knuffel. Je weet wel van wie ;-).




Ervaring van G met helderziende Lilith   Ervaring van G met helderziende Lilith   Ervaring van G geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Kort , duidelijk en krachtig. Heel lief en rustgevend en geeft de juiste tips. Dank je wel, ik ga je vaker bellen. Xxx.




Ervaring van Salma met helderziende Lilith   Ervaring van Salma met helderziende Lilith   Ervaring van Salma geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lilith is een super rustgevende en lieve vrouw. Ik was helemaal van slag, maar jij hebt mij rustig kunnen maken. Hopelijk komt er uit wat je mij hebt verteld over hem.




Ervaring van B met helderziende Lilith   Ervaring van B met helderziende Lilith   Ervaring van B geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lilith, jij bent de 1ste persoon die me echt een bevrijdend gevoel heeft gegeven op mijn hart. Is lang geleden dat ik nog zo een rust ervaren heb. Je bent geweldig, dank je wel.
Bel jou zeker terug na de 21ste ;-) xxx.




Ervaring van Je weet wel wie met helderziende Lilith   Ervaring van Je weet wel wie met helderziende Lilith   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Bijzondere gave als je zo zuiver kan invoelend, dingen die ze niet kon weten. Ze geeft ook mooie inzichten waar ik echt iets mee kan. Dank je wel Lilith.




Ervaring van St met helderziende Lilith   Ervaring van St met helderziende Lilith   Ervaring van St geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Duidelijk, gedetailleerd. no-nonsens en met een vleugje humor.Een aanrader.




Ervaring van patrick met helderziende Lilith   Ervaring van patrick met helderziende Lilith   Ervaring van patrick geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Mooi gesprek met een zeer heldervoelende dame. Wat zij ziet klopt als een bus. Weinig mediums die Zo goed Invoelen. Ik kan uren met haar praten.
Liefs van Staartje .




Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Top medium, zo vind je er geen twee in onze spitiruele wereld.
Voor mij krijg je een 12/10 zoals bij de oogarts, maar dan voor je derde oog.
Altijd klaar met een gouden raad, waar men iets kan mee doen, en die heel correct wordt voorspeld.
Dikke zoen en bedankt voor alles .
Kiki.




Ervaring van Kiki met helderziende Lilith   Ervaring van Kiki met helderziende Lilith   Ervaring van Kiki geplaatst op 11 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  In 1 woord Top. Zeker een aanrader. Sorry voor de verbinding. Mijn beltegoed was op. Veel liefs, Nelly.




Ervaring van Nelly met helderziende Lilith   Ervaring van Nelly met helderziende Lilith   Ervaring van Nelly geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Gewoon prachtige leggingen. Deze vrouw voelt heel goed aan. Mensen, situaties. Toppp.




Ervaring van D met helderziende Lilith   Ervaring van D met helderziende Lilith   Ervaring van D geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Heel veel liefs van mij.Lieve Lilith je maakt me weer Blij.Dikke Kus.




Ervaring van Vlinderke met helderziende Lilith   Ervaring van Vlinderke met helderziende Lilith   Ervaring van Vlinderke geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Heel goed. Geen woorden voor <3 .




Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S met helderziende Lilith   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lieve Lilith,
Ik heb je al tig keren gesproken, gisteren een email consult aangevraagd en je blijft steeds hetzelfde zeggen. Je bent een hele lieve vrouw met een heel rustgevende stem. Dankzij jou en nog wat andere mediums heb ik er alle vertrouwen in dat alles goed gaat komen.
Liefs C xx.




Ervaring van C met helderziende Lilith   Ervaring van C met helderziende Lilith   Ervaring van C geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lieve Lilith,Dank weer voor dit fijne gesprek.fijn jouw warmte weer te mogen ervaren,een virtuele hug.X.




Ervaring van Vlindertje met helderziende Lilith   Ervaring van Vlindertje met helderziende Lilith   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Spreek Lilith al ruim een jaar en ze is onwijs lief en begripvol en kan goed luisteren. Ze heeft het vaak goed en kan mensen en situaties zo goed omschrijven. Voor mij een topper.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lilith   Ervaring van Anoniem met helderziende Lilith   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lilith is goud waard. Ik heb uit haar laatste consult weer zoveel kracht geput. Niet alleen ziet ze waar ik voor sta, ze helpt me ook nog om de moed niet op te geven. Ik denk niet dat ik ooit nog een ander medium raadpleeg, het is al de 2de keer dat ze mijn situatie met een minimum aan woorden zo goed omvat.
Lilith, bedankt voor je woorden. Ik zou je het liefst van al een echte knuffel geven maar het is deze virtuele.




Ervaring van Inge met helderziende Lilith   Ervaring van Inge met helderziende Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 18 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Wat een zachte, oprechte en lieve dame ben je, ik kon me helemaal vinden in wat je vertelde. Nu kan ik weer effe verder want heb terug de energie om er toch voor te blijven gaan. Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat je dacht dat je als advocaat over kwam want jij bent veel beter en rekt ook geen tijd en ik begrijp wat je wilde zeggen en gelijk heb je. Dikke merci en tot weder horen. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) met helderziende Lilith   Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) met helderziende Lilith   Ervaring van Nachtraaf van de advocaat ;-) geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Wat heb ik gemist Lilith, ik ben zo blij om je weer gesproken te hebben. Je zei geduld, je krijgt die baan en dat is echt uitgekomen. Dan hebt heel veel wijsheid ln pacht. Jouw liefdevolle aanpak, jouw rustige stem maakt mij altijd rustig, ik vertrouw je. <3 trouwe beller Staartje.




Ervaring van S.D. met helderziende Lilith   Ervaring van S.D. met helderziende Lilith   Ervaring van S.D. geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lieve Lilith,
Je hebt enkele maanden een prachtige reading voor mij gedaan. Ik sta er nog altijd van versteld hoe je de situatie zo precies aanvoelde (ivm niets te forceren), want het leek alsof je "wist" over wie ik het had.
Op momenten dat ik te snel probeer te gaan, lees ik je mailtje terug en ik ondervind er tot op vandaag nog veel steun en liefde in.
Het gaat trouwens goed met ons, op ons eigen tempo.




Ervaring van inge met helderziende Lilith   Ervaring van inge met helderziende Lilith   Ervaring van inge geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Lieve Lilith , dank u wel voor het mooie consult en voor u lieve woorden. U wist alles heel goed te beschrijven .Heel hartelijk dank , lieve groetjes s.b.




Ervaring van s.b met helderziende Lilith   Ervaring van s.b met helderziende Lilith   Ervaring van s.b geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Ik heb geen woorden voor deze medium. eerlijk, oprecht liefdevol, enorme gave voor helderziendheid. Blij dat ik je gevonden heb. <3 .




Ervaring van C met helderziende Lilith   Ervaring van C met helderziende Lilith   Ervaring van C geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Super leuke vrouw, voor mij nummer 1 op deze lijn.




Ervaring van Chanti met helderziende Lilith   Ervaring van Chanti met helderziende Lilith   Ervaring van Chanti geplaatst op 24 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lilith
  Ervaring met helderziende Lilith
  Wat een leuk gesprek met deze dame. Ze sloeg echt de spijkers op de kop. En nog een humoristisch en helemaal haarzelf. Ik kon me in alles vinden. Dank u zeer <3.




Ervaring van Connie met helderziende Lilith   Ervaring van Connie met helderziende Lilith   Ervaring van Connie geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-belgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden