Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-belgie.nl


  Helderzienden uit Belgie geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Stientje
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje is snel zuiver en goed, en de beste wat tijdsaanduiding betreft. Altijd zit je goed qua tijd. Chapeaux.
Een vaste beller xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje, ik heb je gesproken en je zei dat het ging gebeuren. Je bent een wonder met grote gaven want ik heb goed nieuws. Het is uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Doudou met helderziende Stientje   Ervaring van Doudou met helderziende Stientje   Ervaring van Doudou geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje. Je had weer gelijk over kaart die niet bezorgd was, dat die nog zou komen. Ik geloofde er niet in, nu na 1 week alsnog bezorgd net als toen met dat pakketje wat spoorloos was. HEEL GOED. Liefs xxx je weet wel van wie.




Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Ik bel je vaker op voor een prognose van 3 mnd. En telkens weer komen er voorspellingen uit van een reeks wat je voor mij kunt zien. Zo ook zijn er van het gesprek van afgelopen maand al 2 voorspellingen uitgekomen waarvan ik niet zo snel zag aankomen. Nu nog afwachten op 1 voor mij belangrijke voorspelling. Zodra deze uitkomt laat ik je meteen weten. Lfs Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Stientje   Ervaring van Cindy met helderziende Stientje   Ervaring van Cindy geplaatst op 16 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Ze is duidelijk en vooral snel.




Ervaring van Jade met helderziende Stientje   Ervaring van Jade met helderziende Stientje   Ervaring van Jade geplaatst op 10 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stien van mij krijg je een 10. Concreet, duidelijk, snel en zuiver.




Ervaring van Fan met helderziende Stientje   Ervaring van Fan met helderziende Stientje   Ervaring van Fan geplaatst op 14 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje is een zuiver medium, een van de beste op de lijn. Krijgt het vlot, duidelijk en zuiver door.




Ervaring van Anieta met helderziende Stientje   Ervaring van Anieta met helderziende Stientje   Ervaring van Anieta geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Geweldig gesprek gehad met jou. Je voelt het goed aan, en weet het prima te omschrijven. Dankjewel voor je duidelijkheid.




Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Maanden terug had Stientje gezegd dat ik in mei een man zou ontmoeten, en inderdaad is ook gebeurd. Stientje is kort en krachtig met duidelijke antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Selma met helderziende Stientje   Ervaring van Selma met helderziende Stientje   Ervaring van Selma geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje is superrr. Voelt goed aan en to the point. Lief medium.




Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  aardige vrouw snel conluderend en wat bijzonderheden bevestigend,ons plan en toekomst gebeuren wachten we vol spanning nu tegemoet.we laten het weten mocht haar visie uitkomen.Alvast dank voor de ontstane gemoedstrust.




Ervaring van Ruud en Tiny met helderziende Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny met helderziende Stientje   Ervaring van Ruud en Tiny geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Fijn en goed gesprek gehad. ze heeft goede en snelle waarnemingen. Leuk om mee te praten.




Ervaring van An met helderziende Stientje   Ervaring van An met helderziende Stientje   Ervaring van An geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje ziet het snel en goed. Super.




Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Ik bel jou graag en zeer dankbaar voor jou waarnemingen cq voorspellingen die ook uitkomen op dat moment.
Ik wens jou hierbij fijne kerstdagen een voortreffelijk voorspoedig 2019.




Ervaring van Diana met helderziende Stientje   Ervaring van Diana met helderziende Stientje   Ervaring van Diana geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Super consult. Snel en to the point zonder enige info die ik al zou verteld hebben. En antwoord op mijn tweede vraag die ik in mijn hoofd had, maar nog niet stelde. Ze wist dingen heel goed te verwoorden. Laat je niet afschrikken misschien door de vermelding van erfheks. Positieve mindset nu. Een echte aanrader.




Ervaring van E.L. met helderziende Stientje   Ervaring van E.L. met helderziende Stientje   Ervaring van E.L. geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Heel goed.




Ervaring van S met helderziende Stientje   Ervaring van S met helderziende Stientje   Ervaring van S geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje,
Ik bel je geregeld op omdat ik je topmedium vind. Je bent eerlijk in het geven van je adviezen en je voorspellingen zijn komen altijd uit. Dank je wel. Tot gauw weer.




Ervaring van Diana met helderziende Stientje   Ervaring van Diana met helderziende Stientje   Ervaring van Diana geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  een heel helder gesprek waar ik zeker mee verder kan . zeer lieve oprechte vrouw . ik hoop dat alles mag uitkomen ;) . Bedankt .




Ervaring van Robin met helderziende Stientje   Ervaring van Robin met helderziende Stientje   Ervaring van Robin geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Beste Stientje, je bent een heel bekwaam en vriendelijk persoon. Het ritueel dat je uitgevoerd hebt voor een goede vriend om werk te vinden heeft heel vlug een goede reactie gegeven en hij werd gecontacteerd om zich gaan voor te stellen. Dit ritueel opent een deur naar kansen. Fantastisch. Hartelijk dank.




Ervaring van Annik met helderziende Stientje   Ervaring van Annik met helderziende Stientje   Ervaring van Annik geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Thank you so very much Stientje. It helped so to receive your insight. I am sorry to have not been able to thank you personally before the credit ran out. Hope you read this. The reading seemed very accurate. The future, I must wait to see. Your sensitivity was much appreciated. Hope we speak again.




Ervaring van Anon met helderziende Stientje   Ervaring van Anon met helderziende Stientje   Ervaring van Anon geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Ik wens iedereen een fantastisch spiritueel 2018 toe.
Vol liefde en geluk, goede gezondheid en al wat je hartje maar verlangt .
blessed be . Stientje.




Ervaring van Stientje met helderziende Stientje   Ervaring van Stientje met helderziende Stientje   Ervaring van Stientje geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje voelt alles perfect aan .
zeer nauwkeurig TOP meid . Fijne Kerst .




Ervaring van anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  like it :-)).




Ervaring van dierenliefhebbertje met helderziende Stientje   Ervaring van dierenliefhebbertje met helderziende Stientje   Ervaring van dierenliefhebbertje geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje, hartelijk bedankt voor het goeie gesprek. Je ziet en voelt alles goed aan. Zuiver en goed medium, tot later.




Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie met helderziende Stientje   Ervaring van Anonie geplaatst op 7 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Dankjewel voor een heel fijn consult. Met bewondering.
Emma.




Ervaring van Emma met helderziende Stientje   Ervaring van Emma met helderziende Stientje   Ervaring van Emma geplaatst op 7 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Beter dan de meeste mediums die ik ooit sprak. Hier moet je zijn.

Dank.




Ervaring van Alexander met helderziende Stientje   Ervaring van Alexander met helderziende Stientje   Ervaring van Alexander geplaatst op 24 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Dag Stientje, je had gelijk. Ik zal u ook nog eens bedanken via telefoon .




Ervaring van Es met helderziende Stientje   Ervaring van Es met helderziende Stientje   Ervaring van Es geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Ik wil Je bedanken voor je uitzonderlijke gaven. bedankt voor alles. Benjamin.




Ervaring van Benjamin met helderziende Stientje   Ervaring van Benjamin met helderziende Stientje   Ervaring van Benjamin geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Dank voor je advies. Ik ben blij dat ik je te pakken kreeg.Je bent heel goed.




Ervaring van Angel met helderziende Stientje   Ervaring van Angel met helderziende Stientje   Ervaring van Angel geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Lieve Stientje,

Je voorspelling is uitgekomen wat betreft de documenten. Het is precies zo gegaan zoals je had voorspeld. Ik vertrouw erop dat je andere voorspellingen ook uitkomen.

Veel liefde toegewenst.




Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje blij dat ik je gesproken hebt. de dingen die je vertelde klopte helemaal. hetgeen je vertelde over de persoon waarover ik vraagde . dank je wel.




Ervaring van anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje, bedankt voor je scherp en helder consult.Ik weet nu dat het goed komt .




Ervaring van Juan met helderziende Stientje   Ervaring van Juan met helderziende Stientje   Ervaring van Juan geplaatst op 19 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Heey Stientje,

Ik wil je heel erg bedanken voor je eerlijkheid. Je kan heel goed invoelen op personen en je wist al veel te zeggen zonder dat ik iets hoefde te vertellen. Je eerste voorspelling wat betreft de zwangerschap is al uitgekomen. Dit is de 2e keer dat ik je heb gebeld, vorige keer waren je voorspellingen ook in een korte periode uitgekomen.
Wens je veel liefde.
Groetjes, dame.




Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem met helderziende Stientje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Stientje kan meer dan ze zelf denkt. Ze stelt me altijd gerust. Amy.




Ervaring van Amy met helderziende Stientje   Ervaring van Amy met helderziende Stientje   Ervaring van Amy geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stientje
  Ervaring met helderziende Stientje
  Ik wil je heel erg bedanken. Je 1ste voorspelling is gegaan zoals je zei. Ik ben tevreden uit het buitenland teruggekomen. Wat begon als een nachtmerrie is helemaal goed afgelopen. Dat zei je ook.




Ervaring van Tevreden terugkomst met helderziende Stientje   Ervaring van Tevreden terugkomst met helderziende Stientje   Ervaring van Tevreden terugkomst geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-belgie.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden